Aktualnosti

Potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima

Temeljem Godišnjeg programa rada i financijskog plana za 2016. godinu Hrvatska turistička zajednica objavljuje JAVNI POZIV za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima za potpore u 2016. godini - Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih financijskih potpora Hrvatske turističke zajednice za poduzetničke i javne projekte na turistički nerazvijenim područjima koji pridonose sljedećim ciljevima: aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na turistički nerazvijena područja, posebice u razdoblju pred i posezone, izgradnji, obnovi i podizanju kvalitete smještajnih kapaciteta i dodatnih turističkih sadržaja na turistički nerazvijenim područjima, izgradnji i obnovi javne turističke infrastrukture na turistički nerazvijenim područjima, razvoju turističke ponude s većom dodanom vrijednošću koja će omogućiti veću prosječnu potrošnju turista, razvoju gospodarske aktivnosti i povećanju zaposlenosti na turistički nerazvijenim područjima, posebice u razdoblju pred i posezone.
Javni poziv otvoren je do 3. lipnja 2016. godine


POZIV ZA UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ TOPUSKO ZA PEDAGOŠKU GODINU.2015/16.

OBAVJEŠTAVAJU SE RODITELJI KOJI ŽELE UPISATI DIJETE U REDOVITI PROGRAM PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA DA UPISI TRAJU OD 16.05.2016. DO 03.06.2016. GODINE.
ZAHTJEV ZA UPIS MOŽE SE PODIĆI U TAJNIŠTVU DJEČJEG VRTIĆA TOPUSKO, ŠKOLSKA 10, TOPUSKO, SVAKI RADNI DAN U VREMENU OD 8 DO 13 SATI.
U VRTIĆ SE MOGU UPISATI DJECA KOJA ĆE DO 31.08.2016.GOD. IMATI NAVRŠENU JEDNU GODINU ŽIVOTA, PA DO POLASKA U ŠKOLU.
NAPOMENA; UZ ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA POTREBNO JE PRILOŽITI SLIJEDEĆE DOKUMENTE:
1.PRESLIK RODNOG LISTA DJETETA S UPISANIM OIB
2.PRESLIK OSOBNIH ISKAZNICA OBA RODITELJA
3.POTVRDE O ZAPOSLENJU OBA RODITELJA
REZULTATI UPISA BITI ĆE OBJAVLJENI NA OGLASNOJ PLOČI VRTIĆA OD 20.06.2016.GODINE. ZA SVE OSTALE INFORMACIJE MOŽETE NAZVATI RADNIM DANOM NA TELEFON: 885-218


NATJEČAJ ZA DODJELU PODUZETNIČKIH KREDITA 2016 U SMŽ

U prilogu na web stranici na linku dolje dostavljamo "Natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita" po Projektu "Poduzetnički krediti-2016" sa cjelokupnom dokumentacijom.
Ugovore o partnerstvu na provedbi županijskog projekta „Poduzetnički krediti 2016.“ potpisao je s predstavnicima dvanaest jedinica lokalne samouprave s područja Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić u nazočnosti zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević. Upravni odjel za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondovi Europske unije PRIVREMENI PROČELNIK Marijan Belošević, dipl. oec.

Svibanj 05, 2016 | OPŠIRNIJE OVDJE +
DPZ 2016

Dan Planeta Zemlja

Na području Općine Topuskom tradicionalno se obilježava ovaj dan uređenjem i čišćenjem u kojem sudjeluju mnoge udruge i institucije. I ove godine poslužilo nas je lijepo vrijeme i akcija je održana na dan 21.04.2016.

Travanj 23, 2016 | ČITAJ VIŠE +Okrugli stol "Voda kao resurs"

U Top Termama Topusko održan je okrugli stol na temu Važnost vode kao resursa, s naglaskom na termalne vode Topuskog koje su nadaleko poznate.Prikazana je prezentaciju koju je pripremila Slađana Babić iz Top Termi Topusko i koja je poslužila kao podloga za daljnju raspravu.

Veljača 04, 2016 | ČITAJ VIŠE +


Vijesti i događaji

Dan općine Topusko

Dan Općine Topusko i blagdan Sv. Vida obilježeni su 13. i 14. 06. 2015. godine raznim manifestacijama i svečanom sjednicom Općinskog vijeća Topuskog na kojoj su podijeljena i plakete i priznanja zaslužnim pojedincima ili institucijama u protekloj godini.

Lipanj16, 2015 | ČITAJ VIŠE +

Spomen obilježje u Gređanima

Na mjestu masovne grobnice u Gređanima, srpski agresor je u ranu jesen 1991. godine ubio i pokopao osam osoba, šest civila i dvojicu branitelja. Četvero mještana iz sela Gređani, troje iz Poskupske Slatine i jedan državljanin BiH. SMŽ je druga po broju žrtava u Domovinskom ratu.

Svibanj 06, 2015 | ČITAJ VIŠE +

city
ZA GRAĐANE

Prijem građana kod načelnika Općine Topusko je svake srijede od 08.00-10.00 sati

city
OPĆINSKO VIJEĆE

Saziv općinskog vijeća nakon lokalnih izbora...

city
NASELJA I MJESNI ODBORI

Naselja i predstavnici vijeća mjesnih odbora u Općini Topusko...