POREZ NA NEKRETNINE

Otvorena je nova stranica o porezu na nekretnine s objašnjenjima i potrebnim obrascima. Porez na nekretnine uvodi se od 01.01.2018., a ukida se dosadašnja komunalna naknada. Člankom 20. stavkom 2. Zakona propisano je da su sve jedinice lokalne samouprave dužne uvesti i naplaćivati porez na nekretnine, prema članku 70. Zakona, s danom stupanja na snagu odredbi koje se odnose na porez na nekretnine odnosno od 01. siječnja 2018. godine.


NOVI DOKUMENTIVIJESTI I DOGAĐAJI

IMAM ADMIR MUHIĆ U POSJETI OPĆINI TOPUSKO POVODOM PRAZNIKA BAJRAMA

Imam Muhic

Načelnik Općine Topusko Ivica Kuzmić sa suradnicima primio je u posjet Admira ef. Muhića, glavnog imama medžlisa Islamske zajednice Karlovac i Almira ef. Šabića, imama džemata Bogovolja, a povodom islamskog praznika Bajrama kojim se obilježava kraj mjeseca Ramazana. S njima su bili vjero učiteljica Nejla Muhić i učenici osnovne škole.


General

IZASLANIK MINISTRA BRANITELJA U TOPUSKOM

Uoči Dana državnosti RH i povodom Dana Hrvatskog Sela, Topusko je posjetila delegacija udruge Tigrovi 90.-91. kao izaslanici Ministra branitelja RH Tome Medveda na čelu s generalom Josipom Lucićem.

Dan Opcine Topusko

DAN OPĆINE TOPUSKO

Dan Općine Topusko i Vidovo u Topuskom obilježavalo se od 15. - 18. 06. 2017. Započelo se je svečanom sjednicom gdje su dodijeljene godišnje nagrade općine, a završeno priredbom ispred Top Termi Topusko.


DOKUMENTI


STARIJE VIJESTI

Ugovor

MODERNIZACIJA JAVNE RASVJETE U TOPUSKOM

Za projekt "Modernizacija javne rasvjete u Topuskom" od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobreno je 150.000 kn. Općina Topusko sudjeluje s oko 50.000 kn, tako da će ukupna investicija za ovaj projekt iznositi oko 200.000 kn.

Vodovod

VODOVOD KATINOVAC - CRNI POTOK

U petak 10.03.2017. godine u Katinovcu su se mještani Katinovca i Crnog Potoka, gosti i uzvanici okupili zbog jako dobrog razloga. Pušten je u rad magistralni vodovod dug 13 kilometara i 796 metara. Riječ je o kapitalnoj investiciji vrijednoj 2.485.480,92 kune.


Staro Selo

Prigodna sjednica Općinskog vijeća

Prigodna sjednica Općinskog vijeća Topusko pred božićne i novogodišnje blagdane održana je u Grand sali Top Termi Topusko. Osim općinskih vijećnika na prigodnoj sjednici vijeća sudjelovali su i gosti

Staro Selo

Suradnja granične policije i Općine Topusko

Izvršen je obilazak ophodnih putova uz državnu granicu na području Općine Topusko. U obilasku je, uz policijske službenike granične policije Policijske uprave sisačko-moslavačke, sudjelovalo i načelnik Vlado Muža.