Aktualnosti

Dan drzavnosti

Dan državnosti RH 2016 i Dan Hrvatskog Sela

Općina Topusko Dan državnosti RH 2016. godine obilježila je zajedno s proslavom 315-te godišnjice osnutka Hrvatskog Sela. Od župne crkve u Topuskom do kapelice u Hrvatskom Selu održana je procesija.

Dan opcine Topusko

Dan Općine Topusko 2016.

Za Dan Općine Topusko i blagdan Svetog Vida održano je više manifestacija kroz dva dana – u subotu 18. i nedjelju 19. lipnja 2016. godine. Održana je i svečana sjednica uz podjelu priznanja zaslužnima.


NATJEČAJ ZA DODJELU PODUZETNIČKIH KREDITA 2016 U SMŽ

U prilogu na web stranici na linku dolje dostavljamo "Natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita" po Projektu "Poduzetnički krediti-2016" sa cjelokupnom dokumentacijom.
Ugovore o partnerstvu na provedbi županijskog projekta „Poduzetnički krediti 2016.“ potpisao je s predstavnicima dvanaest jedinica lokalne samouprave s područja Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić u nazočnosti zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević. Upravni odjel za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondovi Europske unije PRIVREMENI PROČELNIK Marijan Belošević, dipl. oec.

Svibanj 05, 2016 | OPŠIRNIJE OVDJE +

DAN PLANETA ZEMLJA

DPZ 2016

Na području Općine Topuskom tradicionalno se obilježava ovaj dan uređenjem i čišćenjem u kojem sudjeluju mnoge udruge i institucije. I ove godine poslužilo nas je lijepo vrijeme i akcija je održana na dan 21.04.2016.

Travanj 23, 2016 | ČITAJ VIŠE +Okrugli stol "Voda kao resurs"

U Top Termama Topusko održan je okrugli stol na temu Važnost vode kao resursa, s naglaskom na termalne vode Topuskog koje su nadaleko poznate.Prikazana je prezentaciju koju je pripremila Slađana Babić iz Top Termi Topusko i koja je poslužila kao podloga za daljnju raspravu.

Veljača 04, 2016 | ČITAJ VIŠE +


Vijesti i događaji

Dan općine Topusko

Dan Općine Topusko i blagdan Sv. Vida obilježeni su 13. i 14. 06. 2015. godine raznim manifestacijama i svečanom sjednicom Općinskog vijeća Topuskog na kojoj su podijeljena i plakete i priznanja zaslužnim pojedincima ili institucijama u protekloj godini.

Lipanj16, 2015 | ČITAJ VIŠE +

Spomen obilježje u Gređanima

Na mjestu masovne grobnice u Gređanima, srpski agresor je u ranu jesen 1991. godine ubio i pokopao osam osoba, šest civila i dvojicu branitelja. Četvero mještana iz sela Gređani, troje iz Poskupske Slatine i jedan državljanin BiH. SMŽ je druga po broju žrtava u Domovinskom ratu.

Svibanj 06, 2015 | ČITAJ VIŠE +