Aktualnosti

Gredjani

Dan sela Gređani 2016.

Dana 10.09.2016. otvoren je završni dio tzv. „Puta spasa“ u Gređanima, pa je tako u cijelosti povezana komunikacija između Gređana i Šatornje. Također je uređeno vrelo „Curak“.

Priprema i provedba EU projekata - natjecaj 2016-2017

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU CENTAR ZA POSLIJEDIPLOMSKE STUDIJE raspisuje NATJEČAJ za upis na SVEUČILIŠNI INTERDISCIPLINARNI POSLIJEDIPLOMSKI SPECIJALISTIČKI STUDIJ PRIPREMA I PROVEDBA EU PROJEKATA u akademskoj godini 2016./2017. za stjecanje akademskog naziva: sveučilišni specijalist/-ica za EU projekte Studij u partnerstvu provode: Pravni fakultet, Ekonomski fakultet, Građevinski fakultet, Agronomski fakultet te Institut za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) iz Zagreba. U provedbi studija surađuju domaći i strani stručnjaci.Vodovod

Vodovod Katinovac - Crni Potok

Projekt izgradnje vodovoda Katinovac - Crni Potok se nakon više godina bliži kraju, završetak radova se očekuje tijekom listopada. Tada će tristotinjak stanovnika ovih rubnih naselja Općine Topusko dobiti pitku vodu.

Sporazum o cestama

Sporazum o financiranju održavanja cesta

U gradskoj vijećnici Grada Gline upriličeno je potpisivanje sporazuma sufinanciranja izvanrednog održavanja županijskih i lokalnih cesta na području grada gline i općine topusko.


Staro Selo

Milan Bandić - suradnja s Općinom Topusko

Milan Bandić i Miodrag Demo posjetili su Topusko u kojem su održali konferenciju za novinare zajedno s načelnikom općine Topusko Vladom Mužom na temu projekta izgradnje spinalnog centra.

ODLUKA O KORIŠTENJU JAVNIH PROSTORA ZA VRIJEME IZBORNE PROMIDŽBE

Odluka

Ovom Odlukom uređuje se način i uvjeti davanja na privremeno korištenje javnih površina i drugih nekretnina u vlasništvu Općine Topusko političkim strankama, kandidatima i biračima koji predlažu kandidacijske liste i kandidate, za postavljanje privremenih objekata, te opreme za reklamiranje i oglašavanje, kao i održavanje javnih skupova u svrhu obavljanja političkih aktivnosti i izborne promidžbe na području Općine Topusko.


Javni poziv za prikupljanje projektnih prijedloga za Bazu razvojnih projekata Strateškog razvojnog programa Općine Topusko 2015.-2020.

Projektni prijedlozi

Općini Topusko dodijeljena je potpora iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za provedbu mjera 7.1.1 za razdoblje 2014.-2020. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave". I Vi možete sudjelovati u prijedlozima putem obrasca na stranici...

LAG Petrova Gora

Zamjenik ministra poljoprivrede u LAG-u

S zamjenikom ministra poljoprivrede u prostorijama LAG-a u Vrginmostu sastali su se voditeljica LAG-a ljubica Šolić, načelnici općina Topusko Vlado Muža, Gvozda Branko Jovičić i Vojnića Nebojša Andrić.


Staro Selo

Asfalt u Starom Selu

Dana 03.08.2016. godine u Starom Selu održana je mala proslava povodom asfaltiranja ceste kroz selo. U Starom Selu okupili su se predstavnici mjesnog odbora na čelu s predsjednikom D. Ćelapom, mještani i gosti.

Dan sela Ponikvari

Dan sela ponikvari i otvorenje društvenog doma

Dana 30.07.2016. godine u Ponikvarima je održana procesija kroz selo. Obilježen je Dan sela, proslava asfaltiranja ceste kroz selo u dužini od 700 m, te otvorenja novouređenog društvenog doma.


POTPORA IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA

Potpora

Općini Topusko dodijeljena je potpora iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. za provedbu Operacije 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave". APPRR je dana 13. svibnja 2016. godine Odlukom o dodjeli sredstava Općini Topusko dodijelila potporu od 86.875,00 kn ...


Dan drzavnosti

Dan državnosti RH 2016 i Dan Hrvatskog Sela

Općina Topusko Dan državnosti RH 2016. godine obilježila je zajedno s proslavom 315-te godišnjice osnutka Hrvatskog Sela. Od župne crkve u Topuskom do kapelice u Hrvatskom Selu održana je procesija.

Dan opcine Topusko

Dan Općine Topusko 2016.

Za Dan Općine Topusko i blagdan Svetog Vida održano je više manifestacija kroz dva dana – u subotu 18. i nedjelju 19. lipnja 2016. godine. Održana je i svečana sjednica uz podjelu priznanja zaslužnima.


NATJEČAJ ZA DODJELU PODUZETNIČKIH KREDITA 2016 U SMŽ

U prilogu na web stranici na linku dolje dostavljamo "Natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita" po Projektu "Poduzetnički krediti-2016" sa cjelokupnom dokumentacijom.
Ugovore o partnerstvu na provedbi županijskog projekta „Poduzetnički krediti 2016.“ potpisao je s predstavnicima dvanaest jedinica lokalne samouprave s područja Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić u nazočnosti zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević. Upravni odjel za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondovi Europske unije PRIVREMENI PROČELNIK Marijan Belošević, dipl. oec.

Svibanj 05, 2016 | OPŠIRNIJE OVDJE +