Aktualnosti


SAKUPLJANJE AMBALAŽNOG OTPADA SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA

Potpora

Udruga CROCPA u suradnji sa tvrtkom CIAK na području Sisačko-moslavačke županije organizira akciju „Prateći list“ – akciju sakupljanja ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja. Akcije su namijenjene poljoprivrednim gospodarstvima koja trebaju imati prateći list kao dokaz da su otpad zbrinuli na Zakonom propisani način.

POTPORA IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA

Potpora

Općini Topusko dodijeljena je potpora iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. za provedbu Operacije 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave". APPRR je dana 13. svibnja 2016. godine Odlukom o dodjeli sredstava Općini Topusko dodijelila potporu od 86.875,00 kn ...


Dan drzavnosti

Dan državnosti RH 2016 i Dan Hrvatskog Sela

Općina Topusko Dan državnosti RH 2016. godine obilježila je zajedno s proslavom 315-te godišnjice osnutka Hrvatskog Sela. Od župne crkve u Topuskom do kapelice u Hrvatskom Selu održana je procesija.

Dan opcine Topusko

Dan Općine Topusko 2016.

Za Dan Općine Topusko i blagdan Svetog Vida održano je više manifestacija kroz dva dana – u subotu 18. i nedjelju 19. lipnja 2016. godine. Održana je i svečana sjednica uz podjelu priznanja zaslužnima.


NATJEČAJ ZA DODJELU PODUZETNIČKIH KREDITA 2016 U SMŽ

U prilogu na web stranici na linku dolje dostavljamo "Natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita" po Projektu "Poduzetnički krediti-2016" sa cjelokupnom dokumentacijom.
Ugovore o partnerstvu na provedbi županijskog projekta „Poduzetnički krediti 2016.“ potpisao je s predstavnicima dvanaest jedinica lokalne samouprave s područja Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić u nazočnosti zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević. Upravni odjel za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondovi Europske unije PRIVREMENI PROČELNIK Marijan Belošević, dipl. oec.

Svibanj 05, 2016 | OPŠIRNIJE OVDJE +