PROGRAM ZAŽELI TOPUSKO

FACEBOOK STRANICA PROJEKTA ZAŽELI TOPUSKO »»»


Potpisani ugovori

Potpisivanjem Ugovora o radu u Općini Topusko, dana 01.02.2019. za djelatnice na provedbi programa Zaželi započeo je radni odnos na period od dvije godine.

Zaposleno je 25 žena koje će obilaziti krajnje korisnike, te koordinatorica i voditeljica projekta. Uslugama će biti obuhvaćeno najmanje 125 korisnika na području općine Topusko.

Program Zaželi namijenjen je pružanju pomoći starijim i nemoćnim osobama, te osobama s invaliditetom koji će uz pomoć gerontodomaćica moći obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.

Nakon potpisivanja ugovora žene su krenule na teren zajedno s projektnim timom. Obilaze se prvi korisnici, svi zajedno se upoznavaju i kreće se s poslom koji je zacrtan u programu.

FOTO - GALERIJA

Slike možete pregledavati direktno na stranici. Koristite se strelicama prelaskom miša preko fotografija ili tipkovnicom na next, a možete pregledati i preko cijelog ekrana klikom na obrnute strelice pored zvijezdice. Klikom na sredinu slike odlazite na Flickr galeriju gdje imate isti ovaj foto-album, ali i prethodne albume objavljene na našem Flickr kanalu.

Potpisivanje ugovora u Općini Topusko (11 PHOTOS)

LOGO, PLAKATI

Zazeli 1

Zazeli 2

Zazeli 3